Over ons

Reorgaco is een organisatie gericht op reorganisaties en stevige veranderprocessen. 

 

Lees verder

Onze missie

Wij dragen ertoe bij dat reorganisaties zo soepel mogelijk, bedrijfsmatig verantwoord en daarmee humaan plaatsvinden.

Dit kun je allemaal vinden op de website: 

  • een overzicht van onze dienstverlening;
  • de mogelijkheid om je ervaringen met reorganisaties te delen op ons forum (zie rechts boven in het scherm);
  • de mogelijkheid om ons boek “Help! Ik word gereorganiseerd” te bestellen (zie rechts boven in het scherm). Handig voor jou en voor jouw medewerkers;
  • de button om periodiek een tip te ontvangen.

De mensen achter het platform

Iman Golafzani

Ik ben onder andere ingenieur op het gebied van natuur en mens. Daarbij ben ik ook agoog. Deze beroepsterm staat voor iemand die een opleiding heeft gevolgd op het gebied van het ondersteunen, aansturen of beleidsmatig mogelijk maken van ontwikkel- en veranderingsprocessen bij de mens. Die kennis en kunde komt goed van pas bij reorganisaties. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in coaching.

Ik begin te stralen als ik mensen kan helpen om van a naar b te komen.

Verder kan ik heel erg genieten van dakterrassen en vele soorten rijstschotels die ik het liefst zelf maak.

Marjean Movrin

Ik ben onder andere reorganisatieadviseur. Heb me verdiept in management, organisatiecultuur en verandering binnen organisaties, zowel theoretisch als praktisch. De grote hoeveelheid ervaringen die ik heb opgedaan gebruik ik intensief bij het begeleiden van reorganisaties. Bij ervaring kun je denken aan fusies, overgang van onderneming, afbouwen van organisaties en opbouwen van nieuwe organisaties.

Ik ga glimmen als ik een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van reorganisaties.

Waar ik van kan genieten is het bezoeken van grote steden en van zaalvoetbal.

MIRANDA SCHUTTEN

Ik ben onder andere all round HR-manager. Daarnaast heb ik me verdiept in rouw en verlies omdat we daar ook op de werkvloer mee te maken hebben. Veranderingen markeer ik graag met een ritueel. Al deze kennis en ervaring zet ik in om mensen te helpen met veranderingen in het leven, zowel zakelijk als privé.

 

Ik word gelukkig als ik mensen met een glimlach bewust hun volgende stap zie zetten na een ingrijpende gebeurtenis.

 

Waar ik van geniet is uren in de keuken staan om te koken voor mijn extended family.

????????

Ik ben onder andere….. de nieuwe reorganisatieadviseur????

Ericka Kuyters

Ik ben onder andere internationaal gecertificeerd coach, trainer en procesmanager met meer dan 35 jaar ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in samenwerking, communicatie en effectiviteit. Persoonlijk leiderschap is daarvan altijd de basis: jezelf goed kennen en weten bij te sturen wanneer dat nodig is. Zo kun je niet alleen het beste van jezelf ervaren maar ook het meeste betekenen voor je omgeving. Ik geniet wanneer ik samen met mensen die puzzel kan leggen en bedenken hoe ze dat het beste kunnen inzetten.  

Ik word blij van de wind door mijn haren met fietsen en (berg)wandelen en natuurlijk van mooie verhalen.

Tobias Ubink

Ik ben onder andere in juni 2021 afgestudeerd als bedrijfskundestudent aan de Radboud Universiteit. Momenteel volg ik de master specialisatie organizational design & development, ik specialiseer mij dus in reorganisaties. Bij Reorgaco kan ik de kennis die ik opdoe toepassen en daarnaast nog meer leren en praktijkervaring opdoen.
Op persoonlijk vlak is mijn grote passie motorsport. Ik geniet er dan ook erg van om met mijn eigen kleine amateur raceteam een aantal wedstrijden per jaar te kunnen rijden.

ONS DNA: Bamboe

Wij zijn onder andere Bamboe! Symbool voor moed, herstel, groei, uithoudingsvermogen, veerkracht, buigzaamheid, duurzaamheid en standvastigheid.

 

Het ontwikkelt zich onzichtbaar, onder de grond waar het intensief wortelt. Bamboe bouwt op deze manier eerst een stevig fundament. Als het genoeg gerijpt is schiet het uit de grond, enorm, vol power en in korte tijd tot grote hoogte.

 

Wat wij boven de grond zien als resultaat is een structuur met een grote mate aan flexibiliteit. Een organisatie die storm, regen, wind en zonneschijn kan doorstaan. Bamboe! Ons DNA.

Ons kantoor

 

Cootje, Nicole de Nijs heeft de illustraties gemaakt.

Unsplash, bij hen hebben we een aantal foto’s uitgekozen en gepubliceerd.

Business to business / B2B

Wil je graag met ons spreken over samenwerken, laat het zeker weten. Wat we daarbij van belang vinden is dat ons beider aanbod goed op elkaar aansluit en we elkaar versterken ten behoeve van de bezoekers / gebruikers van de website.

We staan open voor verschillende vormen van samenwerken. Denk daarbij aan het samen realiseren van soepele, bedrijfsmatig verantwoorde en daarmee humane reorganisaties of affiliatiemarketing indien jouw aanbod past bij onze doelgroep.

Bij samenwerken vinden we het belangrijk dat je een prettige partij bent waarmee het fijn werken is. Voor ons houdt dit in: gaan voor kwaliteit, vriendelijk, flexibel, innovatief, begripvol, transparant en kijken naar win-win-winsituaties voor onze klanten, onze overige samenwerkingspartners, voor jou / voor jouw organisatie en voor Reorgaco.

Wij zijn te bereiken via info@reorgaco.nl